Kemikalier

Välkommen till Lintool Svetstekniks kemikaliesida där du hittar högkvalitativa produkter från ledande leverantörer bl.a  Voestalpine-Avesta och Meltolit. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av kemikalier som är noga utvalda för att möta dina behov och krav. Vi vet att kvalitet är avgörande för att uppnå optimala resultat i ditt arbete och vi kompromissar aldrig när det gäller det.

Vårt sortiment inkluderar produkter som svets- och skärpastor, skyddsmedel för svetsning, lödpasta och mycket mer. Voestalpine-Avesta och Meltolit är välkända för att tillverka högpresterande och tillförlitliga kemikalier för industriellt bruk och vårt team har stor erfarenhet av dessa produkter. Vi arbetar hårt för att se till att vi har det bästa urvalet för våra kunder.

När du handlar hos Lintool Svetsteknik kan du vara säker på att du får högkvalitativa kemikalier som hjälper dig att uppnå de bästa resultaten. Vi är engagerade i att tillhandahålla produkter som möter dina behov och krav, samtidigt som vi ger dig konkurrenskraftiga priser och en förstklassig kundservice. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att välja rätt produkt för dina specifika behov.